Very large assortment   ●  Sales to individuals and businesses

Betalen

U kunt op de volgende manieren betalen:

* Vooraf overboeken:

U kunt het bedrag van uw bestelling, inclusief verzendkosten, overmaken.
Vermeld hierbij a.u.b. uw ordernummer die u in de bevestiging heeft ontvangen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Wij maken voor onderstaande betaalwijzen gebruik van de diensten van Sisow:

* Via iDEAL, Bancontact, Sofort/Klarna,

Deze betalingen worden voor ons geregeld door SISOW, een veilige en betrouwbare partner.
IDEAL is gemakkelijk en veilig betalen via uw eigen bank. In Nederland de meest gebruikte manier van betalen. Voor België is dit Bancontact. Sofort/Klarna werken vanuit veel meer Europese landen.
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.

* Via PayPal,

betalen met uw bankrekening,
Indien u via PayPal betaalt heeft u kopersgarantie, d.w.z. dat u het aankoopbedrag + verzendkosten gegarandeerd terug krijgt wanneer er niet geleverd wordt.

U dient wel een gratis PayPal account aan te maken en uw bankrekening te verifiëren, maar dat gaat erg eenvoudig.

Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 

* Via AfterPay,

achteraf betalen via AfterPay is bij ons niet mogelijk. Dit komt doordat er voor ons als leverancier veel nadelen aan kleven. Hieronder een paar van deze nadelen.

  • AfterPay beoordeelt of u op krediet kunt kopen of niet en bepaalt ook de hoogte van dit bedrag. Dit gebeurt pas nadat u een bestelling heeft geplaatst.
  • Op het moment van bestellen is het voor ons als webwinkelier daarom niet duidelijk of de koop wel/niet door kan gaan.
  • We kunnen de levertijden die gesteld worden door AfterPay soms niet halen. Veel stoffen (vooral uit de webshop Effabrics.nl komen uit de V.S. en soms uit Australië, waardoor de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
  • Omdat wij de meubelstoffen moeten bestellen, deze op lengte voor u afgeknipt worden kunnen deze niet retour worden gestuurd.
  • AfterPay vraagt aan de winkelier transactie kosten + daarnaast nog een bedrag tussen de 3 en 4% over het bestelde bedrag. Over dit bedrag moet een webwinkelier onderhandelen met AfterPay.

Wij kunnen begrijpen dat u graag verzekerd wilt zijn van levering. In dat geval vragen we u via PayPal te betalen. PayPal geeft een zeer ruime bescherming voor zowel koper als verkoper en de termijnen zijn ook veel langer: 180 dagen.  Lees over deze zekerheid op de website van PayPal. Uiteraard moet er bij PayPal ook worden betaald over het bestelde bedrag, (3.4%) maar omdat de genoemde nadelen niet aan de orde zijn, nemen we deze kosten graag op ons en rekenen we over het algemeen geen kosten door voor een PayPal betaling.

Als u ons vertrouwt, dan stellen we het zeer op prijs dat u via iDEAL betaalt of via een bankoverschrijving. Hiervoor alvast hartelijk dank.